Yahoo Messenger Status Check Invisible

Yahoo Status detector invisible

Invizibil pe mess - Verifica status

Yahoo Messenger Status checker

Verifica cine sta ascuns invizibil pe mess

Send to Facebook   Tweet This   Send to Messenger  
  Publicitate

Prin intermediul Ystatus - Yahoo Status puteti downloada diverse programe / plugin-uri utile pentru Yahoo Messenger. Aceste programe va vor ajuta sa va personalizati Messenger-ul. Toate programele prezentate mai jos sunt gratuite!


Download Yahoo Messenger 11 Beta - Descarca gratis ultima versiune de Yahoo Messenger 11 - Atentie aceasta versiune este BETA. Incearca noul Yahoo Messenger oferit de Ystatus.ro - Yahoo Status

Download Yahoo Messenger 10 - Descarca gratuit Yahoo Messenger versiunea 10. Incearca acum Yahoo Messenger direct de pe Ystatus

Download Inregistreaza Webcam Yahoo - Acest program inregistreaza imaginile de la webcam si le face filmulet pentru a-l putea viziona mai tarziu

Download Vezi Yahoo Webcam fara permisiune - Acum poti fura webcam-ul celuilalt fara sa-i ceri permisiunea, incearcati!

Download Multimessenger - Multimess sau multimessenger, un program foarte util si folositor. Dezarhivati arhiva, iar apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa rulati fisierul multimessenger-ystatus.ro.reg (dublu click si apoi accept). Asa va veti putea conecta pe oricate id-uri de Yahoo Messenger doriti. Functioneaza atat pentru versiunile vechi de mess cat si pentru cele noi.

Download Webcam Recorder - Webcam Record. Acest program va permite sa inregistrati in format video Webcam-ul celui cu care vorbiti, astfel puteti salva oricand filmulete cu persoanele dragi direct de pe Webcam.

Download Afiseaza melodia din Winamp in Status pe Mess - Acest plugin iti schimba yahoo status in melodia pe care o asculti la Winamp! Compatibil pentru urmatoarele versiuni de Y! Mess 11, 10, 9, 8.1 si 8.0

Download Afla IP-ul de pe Yahoo Messenger - Vrei sa afli IP-ul unei persoane? Nimic mai simplu : Aflarea ip-ului de yahoo se face foarte usor cu programul oferit de Yahoo Status. Deschideti executabilul , vorbiti pe mess cu persoana careia doriti sa-i aflati IP-ul, iar programul va arata automat IP-ul celuilalt. Astfel poti afla ip-ul persoanei de pe Yahoo!

Download Fake idle - Fake status idle pe Mess Fake idle, arata idle pentru id-ul vostru chiar daca sunteti la calculator, va ajuta sa va ascundeti de unele persoane sau sa le pacaliti! Fake Idle Messenger.

Download Auto away pe mess - Auto respond sau Auto away este un program ce raspunde automat, cu un mesaj setat de voi, tuturor celor ce va contacteaza cat timp sunteti plecat de la calculator!

Download Yahoo Messenger Pingbox Studio - Aceasta aplicatie va permite sa inserati pe site-ul vostru un script prin care puteti discuta live cu vizitatorii site-ului vostru. (Doar daca sunteti online.) Este foarte usor de configurat. Cu ajutorul acestei aplicatii, vizitatorii nu pot vedea id-ul tau de mess.

Download Sterge-te din lista de messenger - Te stergi din lista altcuiva de Yahoo Messenger. Daca nu doresti sa mai fii in lista cuiva, acum te poti sterge singur. Foarte util programul!

Download Afla parola de Yahoo messenger cu Tweaker - Acest program salveaza parole, grab avatar, customizeaza animatii, sterge status, sterge reclame de la mess si multe altele. Tweaker este un program foarte util care nu trebuie sa lipseasca din colectia voastra.

Download HYPERIM - HyperIm este un program complex care va ajuta sa va modificati yahoo status -ul cum doriti , il puteti personaliza sau adauga suport media. HyperIm este un program foarte util pentru Yahoo Status.

Download Importa Contactele - Folosesti Addressbook, Outlook, Outlook Express sau Windows Live (MSN) si vrei sa muti toate contactele pe Yahoo Messenger? Nimic mai simplu, instaleaza programul si muta lista!

Download Decodeaza arhiva de Yahoo - un program foarte bun, care decodeaza arhiva de mess. NU necesita instalare, doati click pe el, si vede automat toata arhivele din calc vostru, oricine s-a logat, si toate mesajele, fara nici o parola! Decodeaza arhiva de mess simplu si rapid

Download Cauta in arhiva - Archive Viewer - Te-ai saturat sa tot cauti o conversatie in arhiva? Acum gasesti tot ce vrei cu acest program, cautand mult mai usor !

Download Yahoo Smileys - Smileys noi, smileys pentru yahoo, emoticons, emoticonuri tari pentru toti.

Download Yahoo BUZZ sounds in Romana - Sunete de Buzz pentru yahoo in limba romana, foarte comice ,incercati-le cu incredere!

Download Fura avatar de pe Mess - Cu acest program printr-un singur click, se fura avatarele tuturor celor din lista voastra, foarte simplu si eficient !

Download Yahoo Messenger Portable - Il copiati pe Stick ,are 24 MB , si ruleaza direct de pe stick, nu trebuie instalat .Este ideal pentru cei care folosesc yahoo de la servici,scoala ,etc

Download Status miscator la Yahoo Downloadati programul si urmati instructiunile : Nick cua ban: Adresa ta fara @Yahoo.com Status moi : Animate - 300, Mai jos scrii statusul, Bieu Turong : Headphones, Apasati Thay Doi (primul buton)

Download Scoate reclamele de la Messenger - Cu ajutorul acestui program faceti sa dispara reclamele de la Yahoo Messenger [foarte util]. Salvati fisierul noYMads2.bat , dati dublu click pe el, inchideti si redeschideti yahoo si reclamele de jos au disparut ca prin minune. Valabil doar pentru versiunile 8 si 9 de Messenger

Download Yahoo Messenger Status Automater 1.0 - Un program cu care puteti seta cand si cum sa se chimbe statusul la yahoo , asadar puteti sa puneti ca la ora 10 statusul sa fie bussy iar la 11 sa fie Invisible!

Download Yahoo Messenger 9 - Download Yahoo Messenger 9 , ultima varianta de yahoo messenger , inbunatatita cu un design modern. Yahoo Messenger 9 va faciliteaza acum discutiile cu prietenii si va ofera noi posibilitati de afisare a yahoo status -ului.

Download Download Yahoo Messenger 8.1 - Pentru cei care doresc sa foloseasca versiuni mai vechi de Mess

Download Yahoo Messenger 8 in Romana - Yahoo mess in limba romana , mai simplu de utilizat .

Avatare messenger ¦ Online Mess ¦ Avatare fete frumoase ¦ Detector Hi5 ¦ Detector Facebook

  Copyright © 2011 Yahoo Status

Powered by TYGER / Contact Y!M ID: Yahoo Statusqwemil / Recomand: TIGRA / Cretini / yahoo invisible detector

Servicii profesionale de gazduire pagini web si inregistrare domenii
Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe detalii.